Slaatje van scampi jonagold en spekreepjes

voorgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1353 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. -Pel de scampi tot juist boven de staart en verwijder het darmkanaal
  2. -Bewaar in de koelkast
  3. -Snijd het spek in reepjes en kook heel kort in wat water
  4. -Dep ze vervolgens droog en bewaar eveneens in de koelkast
  5. -Maak met behulp van een Parisienne lepel dikke bollen van de ongeschilde jonagold en vermeng met een weinig citroensap
  6. -Bak het spek halfgaar, voeg vervolgens de scampi toe en tot slot ook de jonagold
  7. -Vermeng de slascheuten op het laatste ogenblik met olijfolie, balsamicoazijn, grof zeezout en pepermolen

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha