Tomaatjes gevuld met roerei

voorgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 773 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Halveer de tomaten, hol ze uit, bestrooi ze met zout en peper en zet ze omgekeerd op een bord
  2. Snijd de ham in dunne reepjes
  3. Klop de eieren met de slagroom, het zout, de peper en de tijm los, knip de peterselie erboven fijn en roer er de reepjes ham en 2 eetlepels Parmezaanse kaas door
  4. Smelt de boter in een steelpan, voeg het eimengsel toe en laat dit al roerend langzaam stollen
  5. Dep de binnenkant van de tomaatjes met keukenpapier droog, schep het eimengsel erin, zet de gevulde tomaatjes naast elkaar in een ovenschaal en strooi er de rest van de geraspte kaas over
  6. Schuif de schaal onder een hete grill, laat de tomaatjes in ? 2 minuten goudbruin kleuren en zet op 2 bordjes elk 3 gevulde tomaatjes

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha