Tomatentaartje met cocktailgarnalen

voorgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 859 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200┬░
  2. Snij de tomaten in zo dun mogelijke plakjes
  3. Snij de bosuitjes in ringetjes, gebruik het donkergroen niet
  4. Steek rondjes uit het deeg en leg op een bakplaat
  5. Prik de rondjes overal in met een vork
  6. Bak in ca
  7. 10 minuten gaar
  8. Pers de knoflook uit boven een kommetje
  9. Roer de olie erdoor
  10. Bedek de bovenkant van de deegrondjes dakpangewijs met tomaat, bestrooi met zout, peper, kruiden en bosui
  11. Besprenkel met de knoflookolie en bak 10-12 minuten
  12. Besprenkel de garnalen met de rest van de knoflookolie en bak die de laatste 2-3 minuten mee
  13. Taartjes uit de oven licht met zeezout besprenkelen
  14. Leg op verwarmde borden en sprenkel olie eromheen

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha