Venezolaanse avocado

voorgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 670 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Breng in een pan water aan de kook en kook hierin de eieren 10 minuten
  2. Laat ze schrikken onder de koude kraan, pel ze en snijd ze in stukken
  3. Was de spinazie heel goed en kook deze in een pan met het aanhangende water en een beetje zout in ongeveer 5 - 8 minuten gaar
  4. Laat de spinazie dan goed uitlekken en snijd het klein
  5. Was wat slabladeren en laat ze uitlekken
  6. Was en droog de avocado's, snijd ze overlangs doormidden en verwijder de pit
  7. Schep het vruchtvlees uit de avocado's en doe het vruchtvlees in een kom
  8. Druppel wat citroensap in de avocado helften
  9. Doe de eieren bij het vruchtvlees in de kom en prak dit fijn met een vork
  10. Maak de ui schoon en snipper deze fijn
  11. Verhit de olie in een pan en fruit hierin de ui
  12. Doe de spinazie, gefruite uien, worcestersaus peper en zout bij het vruchtvlees -eimengsel
  13. Roer hier 2 eetlepels mayonaise door en vul met dit mengsel de avocadohelften
  14. Bedek een schaal met wat slabladeren en leg hier de avocado's op
  15. Garneer met de rest van de mayonaise

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha