Vijgen met rauwe ham en feta gegrillde

voorgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1176 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Steek of snijd 4 sterretjes uit 2 dunne plakjes feta á 80 gr en snijd de rest in blokjes
  2. Was 8 vijgen en snijd ze in vieren
  3. Leg de kaas en de vijgen op een met bakpapier bekleed bakblik 5 minuten onder de hete grill
  4. Klop een dressing van 1 1/2 eetlepel citroensap, 4 eetlepels olijfolie, 1 eetlepel gekneusde roze peperbessen en wat zout
  5. Verdeel 25 gr veldsla, de vijgen, de kaasblokjes en 8 plakken rauwe ham over 4 borden en lepel de dressing erover
  6. Garneer met de kaassterren en een paar sprietjes bieslook

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha