Visrago

voorgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 658 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°
  2. Kook de eieren in 10 minuten hard
  3. Spoel onder koud water af, pel ze en prak fijn
  4. Snij de uitjes in dunne ringetjes
  5. Laat de krab uitlekken en verdeel in stukjes
  6. Verwarm de ragoût zachtjes in een steelpan
  7. Meng ei, krab en en een deel van de ui erdoor en breng op smaak met zout en peper
  8. Snij de dekseltjes los van de pasteitjes en zet de bakjes 5-7 minuten in de oven
  9. Zet op 2 borden elk 2 bakjes
  10. Haal de dekseltjes eruit
  11. Schep de ragoût erin en erlangs
  12. Zet het dekseltje er scheef op
  13. Verdeel de rauwkost en de rest van de ui erover en besprenkel met dressing

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha