Vitello tonnato-taartvulling fricadeau-tonijn

voorgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 863 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snij de fricadeau in kleine stukjes
  2. Giet de tonijn af en prak fijn in een kom
  3. Houd 8 sprietjes bieslook achter, knip de rest over de tonijn
  4. Meng fricadeau, mayonaise, crème fraîche en ½ lepel citroensap door de tonijn
  5. Breng op smaak met zout en peper
  6. Zet tot gebruik in de koelkast
  7. Meng de rest van het citroensap met de honing en olie tot een dressing
  8. Breng op smaak met zout en peper
  9. Verdeel de sla over 4 borden
  10. Besprenkel met de dressing
  11. Zet een rond uitsteekvormpje van 7 cm in het midden, schep 1/4 deel tonijnmengsel per bord erin, druk goed aan met een theelepel en verwijder voorzichtig het vormpje
  12. Garneren met sprietjes bieslook

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha