Wildzwijnp met druivengelei en druiven

voorgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 905 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Roer 1
  2. 5 lepel aardappelmeel, 2 lepels citroensap en 2 lepels water door elkaar
  3. Breng 2 dl witte druivensap aan de kook met peper
  4. Roer het aardappelmeelpapje erdoor en kook 1 minuut zachtjes
  5. Laat 1 uur in de koelkast afkoelen
  6. Snij de gelei dan in dunne repen
  7. Halveer 100 g pitloze druiven
  8. Leg rucola over 4 bordjes
  9. Snij 2 plakken wildzwijnpâté in 8 stukken en leg schuin op de rucola
  10. Verdeel de gelei en druiven erover

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha