Zalm geconfijt in kruidenolie

voorgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 749 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Als er gasten zijn heb ik graag zoveel mogelijk gerechten die zonder smaakverlies wat eerder kunnen worden klaargemaakt of gedeeltelijk voorbereid, dit zalmrecept was erg lekker
  2. Groet, Tonny
  3. Leg de zalmfilet in een diepe ovenschaal, velkant naar beneden, en verdeel hierover, gelijkmatig, alle ingrediënten, giet er zoveel olie op dat de zalm ruim onder staat
  4. Laat de zalm in, een oven van 45° C
  5. in ca
  6. 1 uur (afhankelijk van de dikte van de filet)garen en in de olie afkoelen
  7. Presentatie: de zalm laten uitlekken, vel verwijderen, in plakken van ca
  8. ½ cm
  9. dik snijden en verdelen over 4 borden, garneren met wat blaadjes rucola

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha