Zalmcocktail

voorgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 2024 x
  • Reacties: 2 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Laat de zalm uitlekken en ontdoe de vis van graatjes en velletjes
  2. Kook de eieren hard en snijd ze in blokjes
  3. Knip het gewassen bieslook klein
  4. Meng al deze ingreedi?nten - ook de uit elkaar gehaalde zalm - door elkaar
  5. Maak nu het sausje
  6. Roer de kwark in een kom door de mayonaise en giet er de sherry bij, zoadat een dun sausje wordt verkregen
  7. Breng het op smaak met het sap van 1/2 uitgeperste citroen, wat peper, zout en een snufje tijm
  8. Neem 4 glazen bakjes of wijnglazen en leg daar een blaadje gewassen sla in
  9. Schep een beetje saus op de sla en verdeel het zalmgarnituur over de glazen
  10. Vul ze met de overige saus en garneer de salade met een paar takjes peterselie
  11. Snijd 1/2 citroen in partjes en zet deze op de rand van het glas

Soortgelijke recepten

Zalmcocktail1

20 min

Reacties op dit recept (2)

  • Bezoeker18 dec 2007 om 13:42 Reageer

    wat of hoe moet ik doen met de twee handperen ???????

  • Bezoeker18 dec 2007 om 18:24 Reageer

    opeten


Reageer zelf op dit recept

kaptcha