Zalmtimbaaltjes

voorgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 951 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Bekleed 6 potjes van 6 cm doorsnee en een hoogte van 4 cm volledig met gerookte zalm
  2. Snijd de sla in dunne reepjes, maar houd enkele blaadjes heel voor de garnering
  3. Pel de tomaat en snijd hem in reepjes, en de komkommers en radijsjes in blokjes en in enkele dunne plakjes
  4. Verdeel de broccoli in kleine bloempjes en kook ze gaar
  5. Klop de room op met citroensap, peper en zout; de room mag licht vloeibaar blijven
  6. Vul de zalmpotjes met degesneden sla, tomaat, komkommer, radijsjes en broccoli en laat alles 1 uur opstijven in de koelkast
  7. Stort de timbaaltjes dan op koude borden en garneer met de rest van de groenten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha