Bieflapjes met mango-gembersaus

wok
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 2169 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Schil de mango en snijd het vruchtvlees in plakken van de pit
  2. Pureer in een keukenmachine de mango met de gember, de gembersiroop en het tomatensap tot een gladde saus of snijd de mango en de gember heel fijn en wrijf alles boven een kom door een zeef
  3. Maak de bosuitjes schoon en snijd ze in stukjes van ca 2 cm
  4. Maak de sugar snaps schoon
  5. Snijd de bieflapjes in dunne reepjes en bestrooi ze met chilipoeder
  6. Verhit in een wok de olie
  7. Pel de knoflook en pers hem erboven uit
  8. Bak de bieflapjes al omscheppend in ca 3 minuten bruin
  9. Voeg de bosui en sugar snaps toe en bak ze ca 2 minuten mee
  10. Voeg de mangosaus en de bouillonpoeder toe en breng het geheel aan de kook
  11. Laat nog ca 5 minuten zachtjes sudderen
  12. Serveer met pandanrijst

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha