Bloemkoolcurry

wok
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 2325 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing
  2. Kook intussen de eieren in ± 10 minuten hard
  3. Pel de ui en snipper hem grof
  4. Maak de bloemkool schoon, was hem en verdeel hem in kleine roosjes
  5. Verhit de olie in een wok of hapjespan
  6. Pel de knoflook en pers die erboven uit
  7. Voeg de ui, de bloemkool, de kerrie en het chilipoeder toe en roerbak 4 minuten
  8. Roer de bloem en het bouillonpoeder door de yoghurt en voeg dit mengsel met 1 dl water aan de bloemkool toe
  9. Breng het Al roerend langzaam aan de kook en laat het afgedekt ± 10 minuten zachtjes sudderen
  10. Spoel intussen de eieren onder koud water af, pel ze en hak ze grof
  11. Verdeel de rijst over 4 borden, schep de bloemkoolcurry erop en verdeel er de eieren over
  12. Bestrooi met de uitjes

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha