Gele mie

wok
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1114 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de kip in reepjes
  2. Pel en snipper het knoflookteentje
  3. Maak de bloemkool schoon en verdeel hem in kleine roosjes
  4. Laat de maïs uitlekken
  5. Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking
  6. Verhit de olie in een wok en roerbak de kipreepjes bruin
  7. Voeg de knoflook, gemberwortel, currypasta en koenjit toe en roerbak die 2 minuten mee
  8. Voeg de bloemkool toe en roerbak hem 5 minuten meen
  9. Schenk er de kokosmelk en 1/2 dl water bij, verkruimel de bouillontablet erboven en laat alles op laag vuur 5 minuten zachtjes stoven
  10. Schep de mie en de maïs erdoor en verwarm het geheel al omscheppend
  11. Breng op smaak met peper en zout en garneer met de sesamzaadjes

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha