Geroosterde pastinaak met roergebakken Chinese paksoi en kokos-gemberpasta

wok
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1187 x
  • Reacties: 1 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Voor de kokos-gemberpasta: 50 gr santen (blok kokoscrème) 1 fijngesneden teentje knoflook 4 cm geschilde, fijngesneden verse gemberwortel 1-2 fijngesneden groene pepers zonder zaadjes het sap en de geraspte schil van 1/2 limoen zout, peper een ondiepe braadslede

Soortgelijke recepten

Reacties op dit recept (1)

  • Bezoeker25 jan 2008 om 13:41 Reageer

    Geroosterde pastinaak met roergebakken Chinese paksoi en kokos-gemberpastaGezien de ingredienten lijkt het me een heerlijk gerecht, alleen, HOE moet ik het bereiden?


Reageer zelf op dit recept

kaptcha