Groenten met noten uit de wok1

wok
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 752 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Maak de champignons schoon en snijd ze eerst in plakken en daarna in reepjes
  2. Spoel de maïskorrels onder koud stromend water en lat ze op een zeef uitlekken
  3. Maak de koolbladeren schoon, verwijder de dikste nerven en snijd de bladeren in smalle reepjes
  4. Snipper de ui en hak de knoflook ragfijn
  5. Verhit 2 eetlepels olie in de wok en roerbak de noten tot ze beginnen te kleuren
  6. Schep de noten met een schuimspaan uit de wok, laat ze boven de wok uitlekken en spreid ze daarna op een groot bord uit
  7. Laat de noten koud worden
  8. Voeg 1 eetlepel olie aan de wok toe en fruit de uien tot ze glazig zijn
  9. Voeg de champignons en de kool toe en roerbak 3 minuten
  10. Voeg vervolgens de knoflook en de maïskorrels toe en roerbak alles nog eens 3 minuten
  11. Strooi er naar smaak wat zout, peper en eventueel wat vijfkruidenpoeder over
  12. Doe het gerecht over in een voorverwarmde schaal en strooi de noten erover

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha