Kapucijners uit de wok

wok
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1253 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Pel de uien en de knoflookteentjes en snipper deze
  2. Maak de paprika schoon en snijdt deze in kleine reepjes
  3. Maak de champignons schoon en snijdt ze in plakjes
  4. Laat de kapucijners uitlekken
  5. Was d taugé en laat deze goed uitlekken
  6. Verhit de olie in een wok en fruit hierin de uien , knoflook en de kerriepoeder
  7. Doe dan de paprika en de champignons erbij en roerbak deze even mee
  8. Roer er dan wat zout en peper door en schep er de kapucijners en taugé door
  9. Laat het gerecht goed warm worden
  10. Lekker met rijst
  11. Bron: www
  12. keukentips
  13. nl

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha