Mediterrane bleekselderij

wok
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1993 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Haal de stengels van de bleekselderij los, maak ze schoon en snijd ze schuin in stukjes
  2. Pel de ui, halveer hem, snijd hem in dunne partjes en haal de reepjes ui los
  3. Pel de knoflook en snijd hem in plakjes
  4. Ris de tijmblaadjes van de takjes
  5. Verhit de wok tot gloeiendheet en laat de olie over de panbodem uitvloeien
  6. Roerbak de bleekselderij en de ui ± 2 minuten, voeg de knoflook en de tijm toe en roerbak alles nog ± 2 minuten
  7. Giet de tomaatblokjes af, doe ze in de wok en verwarm het groentemengsel nog 5-10 minuten tot de bleekselderij beetgaar is
  8. Breng op smaak met zout en peper
  9. Serveer dit gerecht bij gegrilde vis

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha