Oosterse fusilli met groenten

wok
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1004 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de fusilli volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar
  2. Klop de eieren los met 1 eetlepel water, zout en peper
  3. Verhit 1 eetlepel olie in een koekenpan, laat het ei over de bodem uitvloeien en bak de omelet tot de bovenkant droog is
  4. Maak intussen de groenten schoon
  5. Snijd de ui, bleekselderij en worteltjes in stukjes en halveer de peultjes
  6. Rol de omelet op en snijd hem in reepjes
  7. Verhit de rest van de olie in een wok en roerbak alle groenten 2-4 minuten
  8. pers de knoflook erboven uit en roer de sambal, de sojasaus, het tomatensap en de hamblokjes erdoor
  9. Laat het geheel ± 4 minuten zachtjes sudderen
  10. Giet de fusilli af, schep ze door de groenten en warm het gerecht al omscheppend goed door
  11. Verdeel de omeletreepjes erover

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha