Oosterse wokschotel

wok
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1951 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Roer de sojasaus, 1 eetlepel olie, de sherry, de suiker en de maïzena door elkaar
  2. Snijd de biefstuk in flinterdunne plakjes en schep die door de marinade
  3. Snijd van de Chinese kool het blad van de stengels, snijd het blad in reepjes en de stengels in stukjes
  4. Verhit 1 eetlepel olie in een wok en roerbak de gember 2 minuten
  5. Voeg de biefstuk met de marinade toe en roerbak nog 3 minuten
  6. Schuif het biefstukmengsel aan de kant
  7. Verhit in het midden van de wok 1 eetlepel olie en roerbak hierin de stukjes koolstengel en de rode peper 1 minuut
  8. Schep de biefstuk erdoor, voeg de reepjes koolblad toe en roerbak nog 1 minuut
  9. Breng op smaak brengen met zout
  10. Lekker met mihoen en gebakken uiringen met kerrie

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha