Peultjes en taug in pindasaus

wok
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 997 x
  • Reacties: 1 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Haal de peultjes af, snijd de spitskool fijn en snijd de paprika in stukjes
  2. Spoel de taugé af en pel en snipper de knoflook
  3. Verhit de olie in een wok en bak de knoflooksnippers hierin ± 1 minuut
  4. Roerbak de peultjes en de spitskool ± 3 minuten mee
  5. Schep de paprika en de taugé erdoor en bak ze nog even mee
  6. Voeg 2 dl heet water toe en laat het gerecht ± 3 minuten koken
  7. Schuif de groenten naar de zijkant en roer de pindasaus door het kookvocht
  8. Schep de groenten door de pindasaus zodra die gebonden is
  9. Serveer met gebakken of witte rijst

Soortgelijke recepten

Reacties op dit recept (1)

  • Bezoeker21 mrt 2009 om 19:34 Reageer

    Bedankt voor het lekkere recept.


Reageer zelf op dit recept

kaptcha