Pikante Chinese kool met kipfilet

wok
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1939 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Boen de citroen onder koud stromend water goed schoon
  2. Haal met een citroentrekker flinterdunne reepjes van de citroenschil en pers de citroen uit
  3. Kook de rijst met zout en de citroenreepjes volgens de gebruiksaanwijzing
  4. Was intussen de peper, maak hem schoon en snijd hem in ringetjes
  5. Maak de prei schoon en snijd hem in dunne ringen
  6. Knip de koriander in een kopje fijn
  7. Snijd de kipfilet in stukken en besprenkel die met het citroensap
  8. Verhit de olie in een wok en bak de peper, de prei en de kool al omscheppend ± 2 minuten
  9. Roer de sojasaus erdoor
  10. Voeg de kipfilet en de rijst toe en laat die, voorzichtig omscheppend, in ± 2 minuten door en door heet worden
  11. Bestrooi met koriander

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha