Pitabroodjes met shoarma-rago

wok
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1357 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 150°C
  2. Maak intussen de paprika schoon en snijd hem in dunne reepjes
  3. Was de taugé en laat die uitlekken
  4. Was de prei, maak hem schoon en snijd hem in de lengte in dunne reepjes
  5. Bak de pitabroodjes in het midden van de oven in ± 6 minuten gaar
  6. Verhit intussen 1 eetlepel olie in een wok of braadpan en bak de paprika op hoog vuur al omscheppend ± 2 minuten
  7. Voeg de prei, de taugé, zout en peper toe en bak ze ± 1 minuut mee
  8. Schep de groenten uit de pan op een bord
  9. Verhit in dezelfde pan de rest van de olie en bak het vlees al omscheppend in ± 5 minuten rondom bruin
  10. Neem de broodjes uit de oven
  11. Schep de crème fraîche door het vleesmengsel en warm die op laag vuur ± 2 minuten mee
  12. Snijd de broodjes met een scherp mes tot de helft open
  13. Schep de helft van de groenten in de broodjes en verdeel de rest van de groenten over 2 borden
  14. Schep het vlees in de broodjes
  15. Leg op elk bordje 2 broodjes naast de groenten

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha