Pittige vegetarische balletjes met sugar snaps

wok
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1989 x
  • Reacties: 1 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Pel de ui en snijd hem in ringen
  2. Verhit de olie in een wok of hapjespan en bak de vegetarische balletjes rondom bruin
  3. Schep de ui en de sugar snaps erdoor en bak die al omscheppend mee
  4. Schep 3 dl water en de boemboe door het bonenmengsel en breng het al roerend aan de kook
  5. Laat de sugar snaps in ± 5 minuten zachtjes gaar sudderen
  6. Schep de taugé erdoor en warm die ± 1 minuut mee
  7. Doe het geheel over in een schaal en strooi er de emping over
  8. Serveer met mie

Soortgelijke recepten

Reacties op dit recept (1)

  • Bezoeker03 apr 2012 om 15:14 Reageer

    Boemboe mix "Sajoer Boontjes" bevat schaaldieren en is dus niet vegetarisch !!


Reageer zelf op dit recept

kaptcha