Roerbakschotel met groenten en vlees

wok
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1020 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd het vlees in dunne reepjes en zet het ± 30 minuten in een marinade van suiker, sojasaus, rijstwijn en bloem
  2. Snijd de broccoli in kleine stukjes en de lente-ui in ringetjes
  3. Schil de gember en hak hem fijn
  4. Verhit 1 eetlepel olie op hoog vuur in de wok en roerbak het vlees tot het verkleurt (± 1 minuut)
  5. Haal het vlees uit de pan en leg het even opzij
  6. Voeg de rest van de olie toe, verhit opnieuw en doe dan de lente-ui, de gember en de broccoli erbij
  7. Roer het geheel goed om en doe na ± 1 minuut het vlees terug, samen met de zwarte bonensaus en zo nodig 1/2 kopje water
  8. Laat het geheel op matig vuur nog ± 2 minuten staan en schep alles regelmatig om
  9. Voeg als laatste de sesamolie toe en dien het gerecht op

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha