Roergebakken asperges met spekjes

wok
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1406 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd een stukje van de aspergestelen af, snijd de asperges in ± 3 cm schuine stukjes en kook die ± 8 minuten in ruim water met wat zout
  2. Stroop de blaadjes van 1 takje tijm, 1 takje bonenkruid en 2 takjes marjolein en knip het blad van 2 takjes peterselie fijn
  3. Meng de flageolets met de kruiden
  4. Snijd de vleestomaat in blokjes
  5. Bak de spekreepjes 5 minuten in de olie
  6. Voeg de asperges toe en roerbak ze 3 minuten
  7. Schep er de flageolets, de tomaatblokjes en 1 laurierblad bij
  8. Voeg 1 dl witte wijn toe, breng aan de kook en warm het geheel 3 minuten door
  9. Lekker met (koelverse) lintmacaroni

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha