Roergebakken fricandeau met paddestoelen

wok
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1131 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd het vlees in reepjes en bestrooi die met de maïzena
  2. Verhit de oliën in de wok en fruit de knoflook met de gember
  3. Voeg het vlees toe en bak het al omscheppend in 4-5 minuten goudbruin
  4. Doe de paddestoelen, de sherry, de ketjap en de paksoi erbij en roerbak alles samen nog eens 3 minuten, of tot de paksoi knapperig en net gaar is
  5. Breng het gerecht op smaak met zout en peper en eventueel met nog wat grofgemalen chilipeper
  6. Lekker met witte rijst of met een combinatie van wilde en witte rijst of notenrijst (beide Lassi)

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha