Roergebakken kip met olijven

wok
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 706 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Pel en snipper de ui
  2. Pel het teentje knoflook en snijd het in dunne plakjes
  3. Halveer de olijven
  4. Snijd de kip in stukjes
  5. Bestrooi de kip met zout, peper en de tijm
  6. Verhit de olie in een wok of grote koekenpan en fruit de ui en de knoflook ± 2 minuten
  7. Voeg de stukjes kip toe en roerbak alles ± 3 minuten
  8. Voeg de olijven en de gezeefde tomaten toe en verhit het mengsel nog ± 3 minuten
  9. Breng het op smaak met zout en peper
  10. Strooi de kappertjes erover
  11. Serveer met een gemengde salade en harde broodjes

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha