Roergebakken koolraap met groene kool

wok
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1704 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. pel en halveer de ui en snijd de helften in dunne plakjes
  2. Snijd de koolraap in plakken van ± 1 cm, schil deze en snijd ze in flinterdunne reepjes
  3. Maak de kool schoon, verwijder de harde nerven en snijd de bladeren in dunne reepjes
  4. Roer de sojasaus, het sinaasappelsap, het bouillonpoeder, de mosterd en 1/2 dl water door elkaar
  5. Verhit de olie in een wok of hapjespan en bak de ui, de koolraap en de groene kool al omscheppend ± 3 minuten
  6. Voeg het sausje toe en verwarm de groenten nog 3-4 minuten
  7. Voeg naar smaak zout en peper toe

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha