Roergebakken paksoi met varkensvleesreepjes

wok
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 2082 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Maak het pepertje schoon, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in stukjes
  2. Pel en snipper de ui en de knoflook
  3. Maak de paprika schoon en snijd hem in stukjes
  4. Maak de paksoi schoon en snijd de groente in repen van 1 cm
  5. Maak de bosuitjes schoon en snijd ze in stukjes van 3 cm
  6. Verhit de olie in een ruime braadpan of wok en bak het pepertje met de ui en de knoflook al omscheppend 3 minuten
  7. Voeg de paprika toe en bak alles al omscheppend 5 minuten mee
  8. Schep het vlees met het gemberpoeder en peper naar smaak erdoor en bak het al omscheppend 3 minuten mee
  9. Voeg de paksoi toe en bak alles al omscheppend op hoog vuur 2 minuten
  10. Voeg de sojasaus, de sherry, de bouillon en naar smaak peper en zout toe en warm alles goed door
  11. Garneer met de sesamzaadjes
  12. Lekker met witte rijst

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha