Roergebakken pittige kipreepjes

wok
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1063 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Week de rijstnoedels ± 15 minuten in kokend water en laat ze uitlekken
  2. Verhit intussen de olie in een wok, voeg de kip en de ui toe en roerbak ze ± 5 minuten
  3. Voeg de knoflook toe en bak ze ± 30 seconden mee
  4. Doe de gember en de shii-take erbij en bak ze ± 30 seconden mee
  5. Voeg de paksoi, Spaanse peper, vissaus, suiker en peper toe en bak ze Al omscheppend ± 3 minuten tot de paksoi iets gaat slinken
  6. Schep de lente-ui en de taugé erdoor en neem de wok van het vuur
  7. Serveer het gerecht met de rijstnoedels

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha