Roergebakken zalm I

wok
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1472 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Laat de zalmfilets ontdooien en snijd ze in blokjes van ± 2 cm
  2. Was de venkel, snijd er het groen af, bewaar dat voor de garnering en snijd de venkel in smalle reepjes
  3. Was de paprika, halveer hem, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in ruiten
  4. Rooster het amandelschaafsel in een droge koekenpan in ± 3 minuten goudbruin
  5. Bereid de saus volgens de gebruiksaanwijzing met 1 dl water en de wijn
  6. Verhit 2 eetlepels olie in een wok, voeg de venkel en de paprika toe en roerbak ± 2 minuten
  7. Pel de knoflook, pers hem erboven uit en roerbak het geheel nog ± 1 minuut
  8. Schep de groenten uit de wok
  9. Verhit de rest van de olie in de wok en roerbak de zalm ± 4 minuten
  10. Voeg de groenten weer toe en roerbak alles ± 2 minuten
  11. Roer de pesto erdoor
  12. Verdeel de roergebakken zalm met de groenten over de borden, schep de saus erover en bestrooi met het amandelschaafsel
  13. Garneer met het venkelgroen
  14. Lekker met Tagliatelle

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha