Rundvlees uit de wok

wok
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 2045 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Leg de paddestoelen in warm water en laat ze 30 minuten wellen (ververs het water regelmatig)
  2. Was intussen het vlees, dep het droog en snijd het in reepjes
  3. Was de groenten en maak ze schoon
  4. Snijd de paprika's in reepjes, de uitjes in ringen en de selderij in plakjes
  5. Maak de knoflook en de gember schoon en snijd ze fijn
  6. Haal de paddestoelen uit het water en snijd de harde steel eraf
  7. Was de paddestoelen onder de kraan, dep ze droog en snijd ze in zeer dunne reepjes
  8. Verhit de olie in een wok
  9. Bak hierin de noten tot ze gaan geuren en haal ze dan uit de wok
  10. Bak het vlees al omscheppend in de rest van de olie gaar
  11. Voeg de groenten, de knoflook en de gember toe en bak ze knapperig
  12. Blus met sojasaus en rijstwijn, breng het gerecht op smaak en laat het al roerend nog 3 minuten bakken (voeg eventueel nog wat water toe)
  13. Verdeel het vlees over de borden en strooi er de noten over

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha