Rundvlees uit de wok1

wok
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 941 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Leg de paddestoelen in warm water en laat ze 30 minuten wellen
  2. Ververs het water regelmatig
  3. Was intussen het vlees, dep het droog en snijd het in reepjes
  4. Was de groenten en maak ze schoon
  5. Snijd de paprika's in reepjes, de uitjes in ringen en de selderij in plakjes
  6. Maak de knoflook en de gember schoon en snijd ze fijn
  7. Haal de paddestoelen uit het water en snijd de harde steel eraf
  8. Was de paddestoelen onder de kraan, dep ze droog en snijd ze in dunne reepjes
  9. Verhit de olie in de wok
  10. Bak hierin de noten tot ze gaan geuren, en neem ze dan uit de wok
  11. Bak het vlees al roerend in de rest van de olie gaar
  12. Voeg de groenten, de knoflook en de gember toe en bak ze knapperig
  13. Blus met sojasaus en rijstwijn, Breng op smaak brengen en laat het mengsel al roerend in nog ± 3 minuten gaar worden (voeg eventueel nog wat water toe
  14. Verdeel het gerecht over de borden en strooi de noten erover
  15. Serveer direct

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha