Spinazie uit de wok

wok
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 4813 x
  • Reacties: 3 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Was de spinazie en slinger de groente droog
  2. Verhit de wok en doe de olie erin
  3. Doe de knoflook, ui, paprika, tomaten en champignons in de wok en roerbak ze ± 2 minuten
  4. Voeg er dan in één keer de spinazie bij en roerbak het geheel tot de spinazie gaat slinken
  5. Bij het roerbakken komt veel vocht vrij; schuif de spinazie naar één kant en schep het teveel aan vocht uit de wok
  6. Serveer direct, bijvoorbeeld met een gepofte aardappel met zure room en kruidensaus

Soortgelijke recepten

Reacties op dit recept (3)

  • Bezoeker15 feb 2007 om 02:43 Reageer

    Hallo!,Ik vind dat je hier een goed recept geplaatst hebt, maar ik heb desondanks wel een paar vragen/correcties;1."Verhit de wok en doe de olie erin." Voor de onervaren personen, welke olie gebruik je hiervoor?2."Bij het roerbakken komt veel vocht vrij; schuif de spinazie naaréén kant en schep het teveel aan vocht uit de wok."Hierbij vragen veel mensen zich waarschijnlijk af hoe je de spinazie kan scheiden van het geheel, aangezien het geroerbakt is...Ik wil U ,in geen enkele vorm, beledigen of ongepast corrigeren, maar voor een aantal mensen zal uw recept wel enkele vragen opbrengen.Bij deze wil ik U enkel wijzen op de bondige (doch Proffecionele) uitleg desbetreffende het recept.M.v.g.Bert R.

  • Bezoeker15 feb 2007 om 02:45 Reageer

    Soory voor de slecte context van mijn vorig bericht, het ligt blijkbaar aan de kleine "Plaats een reactie:" box van deze site...

  • Bezoeker15 feb 2007 om 02:46 Reageer

    spelfouten allom....my mistake...


Reageer zelf op dit recept

kaptcha