Spitskool uit de wok

wok
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 6267 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Maak de spitskool schoon, verwijder de stronk en snijdt de kool in reepjes van ongeveer 1 centimeter
  2. Was de koolreepjes en laat ze uitlekken
  3. Maak de uien schoon en snipper deze
  4. Hak de cashewnoten grof
  5. Rooster in een droge wok de cashewnoten en de geraspte kokos lichtbruin en schep dit uit de wok
  6. Verhit de olie in de wok en fruit hierin eventjes de uien en kerriepoeder
  7. Voeg dan de spitskool toe en roerbak dit 5 minuten
  8. Schep dan de cashewnoten en de kokos erdoor
  9. Breng het gerecht op smaak met wat zout en een paar druppels citroensap
  10. Bron: www
  11. keukentips
  12. nl

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha