Varkensschnitzel in kruidige marsalasaus

wok
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 820 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de bosuitjes in dunne ringetjes
  2. Snijd de varkensschnitzels en de rauwe ham in reepjes
  3. Ris de tijm en de rozemarijn van de takjes en snijd de rest van de kruiden fijn
  4. Verhit 2 eetlepels olijfolie in de wok en bak de krieltjes hierin al omscheppend in ± 10 minuten goudbruin
  5. Schep de krieltjes op een warm bord en houd ze onder aluminiumfolie warm
  6. Verhit de rest van de olie in de wok
  7. Houd 1/3 van de bosuitjes apart voor de garnering en roerbak de rest ± 30 seconden
  8. Voeg de varkensschnitzel toe en bak het vlees in ± 2 minuten rondom bruin
  9. Voeg de ham, de kruiden en de krieltjes toe en roerbak het geheel nog ± 2 minuten tot het vlees gaar is
  10. Blus af met de marsala, roer de room erdoor en breng het geheel op smaak met zout en peper
  11. Garneer met de olijven en de achtergehouden bosuitjes
  12. Serveer met een groene salade

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha