Varkensvlees met aardappelblokjes

wok
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1030 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd het varkensvlees in smalle reepjes en doe ze in een kom
  2. Pers er de knoflook boven uit en bestrooi met de kerrie, de bloem en wat zout en peper
  3. Schep goed door
  4. Was de gesneden prei en laat die goed uitlekken
  5. Verhit de helft van de boter in een wok en roerbak de reepjes vlees tot ze goudbruin gekleurd zijn
  6. Schep ze uit de wok en houd ze afgedekt warm
  7. Verhit de resterende boter in de wok er roerbak de aardappelblokjes tot ze beginnen te kleuren
  8. Voeg de prei toe en roerbak 3 minuten
  9. Voeg het vlees toe en warm het kort door
  10. Breng op smaak met zout en peper

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha