Veelkleurige kalkoenroerbak

wok
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1061 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Pel de knoflook en snijd de teentjes in plakjes
  2. Maak het pepertje schoon, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in ringetjes
  3. Schrap de worteltjes en snijd ze in schuine plakjes
  4. Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes
  5. Maak de prei schoon en snijd hem in ringen
  6. Laat de maïs goed uitlekken
  7. Snijd de kalkoenfilet in blokjes
  8. Verhit de olie in een ruime braadpan of wok en bak de knoflook met het kerriepoeder al omscheppend 2 minuten op hoog vuur
  9. Voeg het pepertje en de worteltjes toe en bak die al omscheppend 5 minuten mee
  10. Voeg de kalkoenstukjes toe en bak ze op hoog vuur al omscheppend bruin en gaar
  11. Schenk de bouillon erbij en breng alles aan de kook
  12. Voeg de champignons, de prei en de maïs toe en warm alles omscheppend goed door
  13. Roer de yoghurt erdoor en breng het gerecht op smaak met peper en zout
  14. Garneer met de bieslook
  15. Lekker met witte rijst

Reageer zelf op dit recept

kaptcha