Witlof met gedroogde pruimen

wok
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1204 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Maak de witlof schoon en snijd de struikjes in de lengte in 6 stukken
  2. Snijd de pruimen in vieren
  3. Rooster de pijnboompitten in een droge wok en laat ze op een bord afkoelen/ Verhit de olie in de wok en roerbak de stukken witlof op hoog vuur ± 2 minuten
  4. Voet de salie en de pruimen toe en schep alles goed om
  5. Schenk de balsamicoazijn en 2 eetlepels water in de wok, roer er het bouillonpoeder door en verwarm alles nog ± 2 minuten
  6. Breng de witlof met peper op smaak
  7. Serveer het gerecht bij wildbiefstukjes en gegrild vlees

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha